Vuosisopimusurakointi

Vuosisopimus mahdollistaa urakoiden toteuttamisen ennakkoon sovitulla hinnoittelulla nopeasti ja joustavasti. Pystymme aloittamaan niin isot kuin pienetkin urakat viivytyksettä keskeneräisilläkin suunnitelmilla.

Nopeaa reagointia ja helppoa yhteistyötä

Teemme julkisen sektorin asiakkaidemme ja yritysten kanssa urakoinnista vuosisopimuksia, joiden ansiosta kiinteistöjen muutostyöt ja remontit onnistuvat sujuvasti nopeallakin aikataululla. Näin urakat eivät vaadi enää erikseen kilpailutusta ja kiireelliset urakat saadaan nopeasti käyntiin.

Vuosisopimukseen piiriin kuuluvat työt voivat olla pieniä tai suuria – reagoimme isompiinkin tilauksiin nopeasti. Erityisesti niille asiakkaillemme, jotka tarvitsevat säännöllisesti urakointia, vuosisopimus on hyvä vaihtoehto. Se on helppo tapa varmistaa, että kaikille tarvittaville muutostöille on luotettava tekijä tiedossa. Myös hinnoittelu on selkeää ja ennalta määriteltyä.

Asiantuntevaa apua suunnitteluun ja toteutukseen

Tarjoamme osaamisemme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa, joten urakan suunnitelmien ei tarvitse olla etukäteen täysin valmiina. Yhdessä suunnitellen toteutuksesta saadaan kustannustehokas ja lopputuloksesta mahdollisimman toimiva.

Meillä on vuosisopimusurakoinnista jo 30 vuoden kokemus, joten kanssamme on luotettavaa toimia. Ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat urakat aina laadukkaasti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Markus Jeulonen

044 551 5797
markus.jeulonen@alonenoy.fi