Urakointi

Teemme rakennusurakointia uudis- ja korjauskohteisiin vuosisopimusurakointina, kilpailu-urakoina ja asiakkaan kanssa alusta asti yhdessä suunniteltuina hankkeina.

Rakennusurakointia uusimmilla menetelmillä

Urakoimme uudiskohteita ja korjaamme julkisia tiloja Jyväskylässä ja Keski-Suomen talousalueella lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat julkisen sektorin lisäksi yritykset ja muut yhteisöt. Toteutamme vuosittain jopa 400 työtä, ja tällä kokemuksella takaamme kohteeseenne onnistuneen korjauksen.

Meillä on pitkäaikainen kokemus puhtaustason P1 korjaustöistä sekä Terve Talo -rakentamisesta. Hallitsemme alan uusimmat korjausmenetelmät. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme vakiinnuttaaksemme asemamme alan kehityksen kärjessä ja näyttääksemme suuntaa tulevaisuuden rakentamiseen.

Vuosisopimusurakointi

Vuosisopimus mahdollistaa urakoiden toteuttamisen ennakkoon sovitulla hinnoittelulla nopeasti ja joustavasti. Pystymme aloittamaan niin isot kuin pienetkin urakat viivytyksettä keskeneräisilläkin suunnitelmilla.

Lue lisää vuosisopimusurakoinnista

Kilpailu-urakat

Toteutamme kilpailutetut urakat julkiselle sektorille, yritysasiakkaille ja kuluttaja-asiakkaille laadusta kiinni pitäen, ammattitaidolla ja aikataulussa.

Lue lisää kilpailu-urakoista

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellut hankkeet

Suunnitteluvaiheesta lähtien yhteistyössä toteutetuissa uudis- ja korjaushankkeissa päästään parhaiten toimivaan lopputulokseen – aikaa ja rahaa säästäen.

Lue lisää hankkeista asiakkaan kanssa

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Matti Alonen

040 751 5898
matti.alonen@alonenoy.fi