Piilolan klubitilan arvokkuus säilyi saneerauksessa

Piilolan klubi on Äänekoskella biotuotetehtaan läheisyydessä sijaitseva klubitila. Klubilla majoitetaan tehtaalle tulevia arvovaltaisia, kansainvälisiäkin vieraita ja järjestetään tilaisuuksia. Useita vuosikymmeniä nähnyt klubitila haluttiin palauttaa edustuskuntoon, ja meidät valittiin tekemään sille täydellinen saneeraus.

Klubitilan saneeraus aloitettiin vuoden 2016 alussa, ja kesä-heinäkuuhun mennessä kaikki pinnat oli laitettu uusiksi. Tilojen ilmettä muutettiin modernimmaksi, mutta arvokkuus haluttiin kuitenkin säilyttää entisellään. Esimerkiksi uima-allas poistettiin ja sen tilalle valmistuivat tyylikäs takkakabinetti sekä entistä laajempi saunaosasto. Samalla myös rakennuksen toisessa siivessä sijaitsevat majoitustilat saneerattiin.

Pinnoissa käytettiin luonnollisesti runsaasti puuta. Toteutuksessa päästiin käyttämään työtapoja ja menetelmiä, joita harvoin tarvitaan nykyaikaisissa kohteissa. Laadukas ja persoonallinen lopputulos tuo hyvin esille suomalaisen puun kauneuden.

Asiakas oli erittäin tyytyväinen saneerausprojektin sujumiseen ja lopputulokseen. Hankkeen valmistuminen ajallaan oli erittäin tärkeää, sillä klubitilan oli oltava käyttökunnossa kesällä saapuvia vieraita varten. Vaikka töiden tarkka aikatauluttaminen purkutöitä vaativassa saneerauskohteessa on aina haasteellista, tavoiteaikataulussa pysyttiin suunnitelmien mukaisesti.

Saneeraushankkeen osapuolten eli rakennuttajan, suunnittelijan ja urakoitsijan välinen yhteistyö toimi kohteessa loistavasti. Toteutimme kaiken pienellä mutta ammattitaitoisella porukalla, jolloin haasteellinen kohde saatiin laadukkaasti valmiiksi. Nyt klubilla kelpaa taas kestittää vieraita!

Forest

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Markus Jeulonen

044 551 5797
markus.jeulonen@alonenoy.fi