As Oy Leija- ja Mehiläishaukka

As Oy Leija- ja Mehiläishaukka muodostavat 15 asunnon kokonaisuuden, jonka rakentaminen aloitettiin syksyllä 2014.

Kun Ritarihaukka valmistui, aloitettiin seuraavien kohteiden suunnittelu naapuritontille. As Oy Leija- ja Mehiläishaukka muodostavat 15 asunnon kokonaisuuden, jonka rakentaminen aloitettiin syksyllä 2014.

Leija- ja Mehiläishaukan suunnitelmat mukailevat Ritarihaukan ilmettä, mutta lopputulos on silti uniikki erilaisten ja uusien ratkaisujen ansioista. Vaaleaksi ja harmaaksi maalatun puun rinnalle julkisivuun tuotiin uudenlaista materiaalia, läpivärjättyä kuitusementtilevyä. Kuitusementtilevyä on käytetty mm. Leija- ja Mehiläishaukan jätekatoksessa ja huoneistojen edessä olevissa autokatoksissa. Autokatokset ovatkin saaneet osaltaan huomiota modernin tyylikkäästä ilmeestä. Niitä onkin kuullut verrattavan jopa lentokoneen siipiin.

Myös sisäpuolelle tuotiin jotakin uutta. Vinyylilankut toivat kestävän ja nykyaikaisen ratkaisun asuntojen lattioille. Muut materiaalit mukailevat ajankohtaisia trendejä tarkoin harkittuja yksityiskohtia myöten. Koska oma koti on myös sen asukkaansa näköinen, saivat tulevat asukkaat vaikuttaa jo rakentamisvaiheessa tulevan asuntonsa valintoihin. Koskivatpa muutokset sitten seinien sävyjä tai vaikka huonejärjestelyjen muutoksia, pyrimme aina toteuttamaa asukkaan toivomat muutokset.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Markus Jeulonen

044 551 5797
markus.jeulonen@alonenoy.fi