Kiinteistökehitys

Kiinteistökehityspalvelumme tarjoaa yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille riskittömän tavan saada toiminnalleen sopivat tilat vuokraamalla.

Yhdistämme kiinteistön myyjän ja tiloja tarvitsevan toimijan

Toimimme linkkinä kiinteistömyyjien ja vuokrattavia tiloja etsivien yritysten välillä. Kiinteistöjen myyjät haluavat luonnollisesti päästä kiinteistöstä kerralla eroon, kun taas tiloja tarvitsevat yritykset mieluummin tulisivat tiloihin vuokralle. Ratkaisemme ongelman seuraavalla tavalla:

Kun myytävänä olevaan kiinteistöön löytyy sopiva vuokralainen, voimme ostaa kiinteistön, suunnitella muutostyöt ja remontoida kiinteistön tiloja tarvitsevan yrityksen tarpeita vastaavaksi ja tehdä vuokrasopimuksen tämän kanssa. Näin asiakkaamme välttyy suurelta investoinnilta, jota tilojen ostaminen vaatisi.

Luotettava vuokrasuhde monenlaisille toimijoille

Kun tilat remontoidaan yksilöllisesti juuri yritykselle sopiviksi, ne palvelevat yrityksen tarpeita pitkään. Vuokranantajana olemme luotettava ja suosimme pitkiä vuokrasopimuksia.

Kiinteistöt voivat olla esimerkiksi teollisuuden, kaupan tai hoiva-alan tarpeisiin sopivia, ja vuokralaisenamme voivat olla niin julkisen sektorin toimijat kuin yrityksetkin.

Onko sinulla kiinteistö myytävänä? Tarjoa sitä meille.

» Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Matti Alonen

040 751 5898
matti.alonen@alonenoy.fi