Blogi

Vuokrattavat toimitilat etsinnässä?

Julkaistu 07.06.2017Keskitä energiasi kiinteistön sijaan omaan liiketoimintaasi

Toimitilojen vuokraaminen on yrityksille ymmärrettävästi usein houkuttelevampi vaihtoehto kuin kiinteistön ostaminen. Vuokraaminen on helpompi ja riskittömämpi tapa hankkia toimitilat, eikä se vaadi suuria investointeja. Kuukausittainen vuokra on helppo budjetoida ja kulut ovat aina selkeästi tiedossa ilman yllättävien lisäkulujen vaaraa.

Omistuskiinteistön hoito vaatisi aikaa, rahaa ja osaamista. Vuokralla ollessa taas yrityksen ei tarvitse huolehtia siitä, vaan resurssit voidaan keskittää täysin omaan liiketoimintaan.

Täsmätilat riskittömästi ja helposti

Oman liiketoiminnan pyörittämiseen soveltuvia tiloja voi olla hankalaa löytää vuokramarkkinoilta. Jos ostaminen ei kuitenkaan tule kysymykseen, me voimme tarjota varteenotettavan vaihtoehdon sille.

Palvelumme avulla kiinteistöään myyvän ja toimitiloja tarvitsevan yrityksen tarpeet kohtaavat. Myyjä saa kiinteistönsä myytyä, ja tiloja vailla oleva toimija saa käyttöönsä tarkoituksenmukaiset tilat riskittömällä vuokrasopimuksella. Remontoimme tilat ammattitaidolla vuokralaisen toiveiden mukaisiksi.

Esimerkiksi näin olemme auttaneet asiakkaitamme:

Päiväkoti Tarina Tikkakoskella sai avullamme uudet tilat upeasta kivirakennuksesta, joka oli toiminut aiemmin mm. museona. Avarat sisätilat ja iso piha sopivat loistavasti päiväkodin tarpeisiin. Kun tilat vielä remontoitiin uuden käyttötarkoituksen mukaisiksi, lapset ja henkilökunta saivat erityisen viihtyisän ympäristön päivähoitopäiviksi.

Jyväskylän Asemakadulla sijainneet toimistotilat muuttuivat vuonna 2012 käsissämme tunnelmalliseksi ravintolaympäristöksi, kun remontoimme ne Figaro Winebistroa varten. Sijainti oli viiniravintolalle erinomainen, ja perusteellisella remontilla tiloista luotiin yksilöllisen tyylikkäät. Sisustusratkaisut tukevat ravintolan ainutlaatuista konseptia, ja Winebistro onkin valittu jo kolme kertaa Suomen parhaaksi viiniravintolaksi.

Miten voisimme auttaa sinua?