Blogi

Uimarannantiellä harjannostajaiset!

Julkaistu 23.07.2019As Oy Uimarannantie 9:n rakennustyöt ovat edenneet vauhdilla. Elementtiasennukset on saatu päätökseen ja vesikattoasennukset ovat loppusuoralla. Tämän viikon aikana sisätiloissa asennettiin lattiaeristeet, raudoitukset ja alakerran lattialämmitysputket.

 

Varaa pian omasi – ehdit vaikuttamaan materiaalivalintoihin!

Uimarannantien rivitalo koostuu viidestä sataneliöisestä asunnosta. Valoisten asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä on oma autokatos. Takapihan puolella terasseista ja yläkerran parvekkeesta avautuu näkymät Päijänteelle. Kesällä pääsee kätevästi vilvoittelemaan Tikan uimarantaan, joka sijaitsee aivan naapurissa.

Asuntojen materiaalivalinnat on tehty. Värimaailma tulee olemaan maanläheinen, raikas ja harmoninen nykypäivän trendien mukaisesti. Keittiössä yhdistellään valkoista, mustaa ja puunsävyjä modernilla tavalla. Integroidut kodinkoneet ja saarekkeen Bora keittotaso-liesituuletin tekevät keittiöstä yhdessä olohuoneen kanssa viihtyisän kokonaisuuden oleskelulle. Tarkempia tietoja saat jättämällä yhteydenottopyynnön sivun alalaidasta.

Muutostöille on yhä mahdollisuus, joten ehdit vielä vaikuttamaan asuntosi materiaalivalintoihin.

Ole siis nopea ja varaa asuntosi!

 

Varaukset ja esittelyt kohteeseen: 044 7047 444.