Blogi

As Oy Jyvälänrinne: Valmis ottamaan asukkaat vastaan

Julkaistu 24.03.2017On koittanut se hetki, kun noin vuosi sitten aloitettu rakennusurakka on saamassa huipennuksensa. Ensimmäiset muuttoautot pääsevät kurvaamaan As Oy Jyvälänrinteen viihtyisään pihapiiriin suunnitelmien mukaisesti ensi viikon lopulla, perjantaina 31.3.

Jännityksen voi jo tuntea väreilevän ilmassa, kun uuden uutukaiset asunnot odottavat kotiväkeään saapuvaksi. Lähellä on siis rakennusurakoiden ehdoton kruunu ja odotettu huipennus – se hetki, kun huolella työstetyt rakennuskohteet lakkaavat olemasta rakennuskohteita ja niistä tulee elämää pursuavia yksilöllisiä koteja.

Yhteisöllinen asuinkohde rakennettiin vuodessa

As Oy Jyvälänrinteen rakentaminen alkoi noin vuosi sitten maanrakennusvaiheella, jonka jälkeen kesällä siirryttiin runkovaiheeseen ja nostettiin talo harjakorkeuteensa. Viime syksystä lähtien tehtiinkin sitten pääasiassa sisävalmistusvaiheen töitä ja laitettiin samalla piha-alueita kuntoon.

Jo heti urakan alusta asti oli selvää, että nyt ollaan tekemässä jotain poikkeuksellista. Jotain sellaista mitä Jyväskylässä ei ole ennen nähty. Arkkitehdin suunnitelmia seuraten Mäki-Matin viihtyisän ja rauhallisen pientaloalueen yhteyteen nousi yksilöllinen ja arkkitehtonisesti upea asuinkohde. Kolme taloa ja yhteensä 28 asuntoa muodostavat persoonallisen ja yhteisöllisen pihapiirin.

As Oy Jyvälänrinteen pihapiiri kannustaa yhteisöllisyyteen.
As Oy Jyvälänrinteen pihapiiri kannustaa yhteisöllisyyteen.

Erityislaatuinen lopputulos herättää ihastusta

As Oy Jyvälänrinteen tavoitteena on tarjota persoonallisia ja uniikkeja asuntoja, mikä asetti omat hienoiset haasteensa rakentamiselle. Mutta kun suunnitelmat ja aikataulutus olivat jo alusta asti tehty hyvin ja huolella, niin kaikkiin tarvittaviin yksityiskohtiin pystyttiin paneutumaan niiden vaatimalla tarkkuudella. Koko urakka hoidettiinkin harkitusti, laadukkaasti, aikataulussa ja ilman ylimääräistä kiirettä – mikä näkyy myös lopputuloksessa.

Valmiit asunnot ovat keränneet ihastusta ja innostuneita kommentteja niin tulevien asukkaiden kuin rakennusalan ammattilaistenkin keskuudessa. Työnjälki ja asuntojen yleinen tasokkuus ovat saaneet paljon kiitosta.

Palautteen perusteella näyttäisi siltä, että As Oy Jyvälänrinteessä on todellakin onnistuttu saavuttamaan jotain poikkeuksellisesta. Lopputulokseen voidaan siis hyvällä syyllä olla tyytyväisiä.

Asuntojen sisustuksessa on käytetty vaaleita ja moderneja sävyjä.
Asuntojen sisustuksessa on käytetty vaaleita ja moderneja sävyjä.

Asuntorakentamisen suunnannäyttäjä

As Oy Jyvälänrinne on poikkeuksellinen kohde jo rakenteellisestikin. Se ei ole varsinaisesti kerrostalo eikä toisaalta rivitalokaan, vaan jotain niiden väliltä – jotain sellaista, mikä sopii parhaiten juuri tälle sijainnille. Sama uniikkius näkyy myös asunnoissa: As Oy Jyvälänrinteen asunnot eivät noudata orjallisesti tiettyä asuntokaavaa, vaan valikoimasta löytyy monta erilaista asuntotyyppiä, joiden suunnittelussa ja toteuttamisessa on kuunneltu myös asukkaiden toiveita.

As Oy Jyvälänrinne on myös erityislaatuinen kohde koko jyväskyläläiselle asuntorakentamiselle. Kohteessa käytetty puurakentaminen ja tavanomaisesta kerrostalotuotannosta ja parakkirivitalotuotannosta poikkeava yksilöllinen ja arkkitehtonisesti kaunis rakentaminen ovat sellaisia teemoja, joita pyrimme edistämään myös tulevissa rakennusurakoissamme.

Yksilölliset, viihtyisät ja kauniit asunnot ovat tätä aikaa.

Vielä ehdit käydä kodiksi As Oy Jyvälänrinteeseen!

As Oy Jyvälänrinteessä on vielä jokunen yksittäinen vapaa ja heti muuttovalmis asunto tarjolla nopeimmille. Tutustu asuntoihin sivuillamme ja kysy tarvittaessa lisää!

» Tutustu myytäviin kohteisiin