Blogi

Maistiaisia

Julkaistu 15.01.2016Keväällä lumien sulettua alkaa Mäki-Matissa tapahtua, kun Kortesuonkadun päähän aletaan rakentaa uusia koteja. Ennen kuin kohdetta aletaan markkinoida, on aika pienille maistiaisille. Tulossa on nimittäin jotakin uutta, mutta samalla jotakin perinteistä.

Asuntoja tulee yhteensä 28 kappaletta. Vihreään luhtitaloon (A-taloon) asuntoja tulee 12, keltaiseen luhtitaloon (B-taloon) 10 ja siniseen rivitaloon (C-taloon) 6 kappaletta. A- ja B-talojen asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 27,5-85 m². C-talon rivitalo koostuu suuremmista kahden kerroksen asunnoista ja yhdestä yksitasoisesta kaksiosta. Neliömäärät C-talon suurimmissa asunnoissa on jopa yli 100. Jokaisessa asunnossa on joko parveke, terassi tai viherhuone. Puuverhoillut talot muodostavat uniikin ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa yhteinen pihapiiri ja yhteisöllisyys korostuvat.

Siirrytäänpä sisäpuolelle, mihin suuret ikkunat tuovat roimasti valoa. Lattiat ovat vinyylilankkua, joiden sävy sointuu yhteen seinien sävyjen kanssa. Lattioiden ja seinien lisäksi myös muut materiaalit ja valaistukset ovat tarkkaan suunniteltuja, ja siten tulevat muodostamaan upean kokonaisuuden.

Ole valmiina! Pian julkaistaan pohjakuvat ja tarkempaa tietoa uusista Mäki-Mattiin rakentuvista asunnoista. Jos et malta enää odottaa, laita viestiä sivun alaosan lomakkeen kautta, ja saatat saada lisätietoa jo yllättävän pian.