Blogi

As Oy Jyvälänrinne: Sisärakennusvaihe

Julkaistu 01.09.2016As Oy Jyvälänrinteessä on nyt alkamassa tulevien asukkaiden kannalta mielenkiintoisin vaihe, kun asuntojen sisäpintoja päästään rakentamaan.

Lähtökohtina laatu, selkeys ja tyylikkyys

Runkovaihe on nyt saatu hienosti päätökseen As Oy Jyvälänrinteessä, ja seuraavaksi on aika tehdä asunnoista tuleville asukkailleen mahdollisimman mukavia ja toimivia. Alkamassa on siis sisärakennusvaihe, joka kestää tulevan talven yli.

Sisustussuunnittelijamme on valinnut asuntoihin vaaleita, moderneja sävyjä, jotta kodit ovat nykyaikaisen tyylikkäitä, helposti sisustettavia ja moneen makuun sopivia. Materiaalit on valittu niin, että ne sointuvat keskenään kauniisti yhteen. Joissain kohdin maalatuilla seinäpinnoilla käytetään tehostevärejä, mutta yleisilme on selkeän rauhallinen.

Materiaaleiksi on valittu uusimpia laadukkaita vaihtoehtoja. Lattipinnoissa käytetään hyvännäköistä vinyylilankkua, joka kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Keittiön kaapistot noudattelevat samaa selkeää linjaa kuin muukin sisustus, ja kylpyhuoneissa on harmaansävyinen laatoitus.

Vieläkin kotoisampi koti omilla valinnoilla

Sisustussuunnittelijan tekemä suunnitelma on varma pohja asuntojen tyylikkyydelle, mutta lisäksi jokaisella asunnon ostajalla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa oman tulevan kotinsa toteutukseen. Ostaja saa vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin ja jopa huonejakoon, mikäli vain ehtii esittää toiveensa ajoissa.

Eniten omia mieltymyksiä halutaan nykyään usein saada näkyviin keittiön ja saunan sisustusvalinnoilla. Vaikka perusratkaisutkin ovat meillä laadukkaita, itselle mieluisimmat materiaalit ja kalusteet tietysti tekevät kodista vieläkin kotoisamman.

Vielä ehdit varata oman kotisi As Oy Jyvälänrinteestä!

Taloyhtiössä on vielä useita vapaita asuntoja tarjolla. Jos varaat omasi nyt, ehdit vielä vaikuttaa materiaaleihin ja kalusteisiin. Tutustu asuntoihin sivuillamme ja kysy tarvittaessa lisää!

» Tutustu myytäviin kohteisiin