Blogi

Metsä Groupin biotuotetehtaan korjaamorakennuksen ja vierailukeskuksen rakennustyöt

Julkaistu 21.05.2018

Rakennustoimisto Alonen vastasi Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehtaan ruokala- ja korjaamorakennuksen korjaustöistä ennen tehtaan käyttöönottoa ja toimi pääurakoitsijana kesäksi 2018 valmistuvassa Pro Nemus -vierailukeskuksessa.

Lue koko artikkeli

Rakennustyömaalla laatu syntyy periaatteella ”Tee niin kuin itsellesi”

Julkaistu 28.03.2018

Jouni Humalamäen työssä yhdistyvät vapaus ja vaihtelevuus, siistin työnjäljen aikaansaama hyvä fiilis sekä tekemällä oppiminen ja opin siirtäminen myös eteenpäin.

Lue koko artikkeli

Tarjouspyynnön tie hyvin toteutetuksi työksi

Julkaistu 28.02.2018

Onnistuneissa rakennusprojekteissa suuri osa sisällöstä on jotain ihan muuta kuin rakentamista – esimerkiksi huolellista kohteeseen perehtymistä, järkevää ja kustannustehokasta suunnittelua sekä avointa viestintää asiakkaan kanssa.

Lue koko artikkeli

5 tapaa varmistaa rakennusurakan onnistuminen

Julkaistu 08.02.2018

Rakennusurakat ovat isoja kokonaisuuksia, joissa ilman riittävää osaamista ja hallintaa on monta riskialtista kohtaa. Listasimme mielestämme tärkeimmät asiat, joilla urakoissa varmistetaan onnistunut prosessi ja lopputulos.

Lue koko artikkeli

Toimivat harjoitustilat Jyväskylän Sinfonialle

Julkaistu 18.12.2017

Hienolla paikalla Kolmikulman ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Jyväskylän Sinfonian harjoitustilat päivitettiin turvallisiksi ja akustisesti toimiviksi.

Lue koko artikkeli

Original Sokos Hotel Alexandra uudistui

Julkaistu 10.08.2017

Original Sokos Hotel Alexandran ilme päivittyi Rakennustoimisto Alosen käsissä talvikauden 2016–2017 aikana.

Lue koko artikkeli

Vuokrattavat toimitilat etsinnässä?

Julkaistu 07.06.2017

Puuttuvatko yritykseltäsi toimitilat? Tai löysitkö jo sopivan kiinteistön toiminnallesi, mutta budjettisi ei riitä sen ostamiseen? Ehkä me voimme tulla apuun.

Lue koko artikkeli

Jalo kitchen & lounge -ravintolan remontti päivitti ilmeen ja toimivuuden

Julkaistu 07.06.2017

Sokos Hotel Alexandran yhteydessä toimiva ravintola Jalo kitchen & lounge avasi ovensa maaliskuussa 2017 perusteellisesti uusiutuneena, modernina ja valoisana. Rakennustoimisto Alonen toteutti remontin sekä hotellin että ravintolan puolella.

Lue koko artikkeli

As Oy Jyvälänrinne: Valmis ottamaan asukkaat vastaan

Julkaistu 24.03.2017

On koittanut se hetki, kun noin vuosi sitten aloitettu rakennusurakka on saamassa huipennuksensa. Ensimmäiset muuttoautot pääsevät kurvaamaan As Oy Jyvälänrinteen viihtyisään pihapiiriin suunnitelmien mukaisesti ensi viikon lopulla, perjantaina 31.3.

Lue koko artikkeli

Mitä asioita asunnon ostovaiheessa kannattaa ottaa huomioon?

Julkaistu 01.11.2016

Asunnon osto on yksi suurimmista ja tärkeimmistä päätöksistä ihmisen elämässä. Se on sijoitus elämänlaatuun ja tulevaisuuteen, mutta samalla myös taloudellisesti merkittävä investointi. Siksi asiaa kannattaa miettiä monelta kannalta.

Lue koko artikkeli